Castelli sponsort en kleedt in 2007 het Saunier Duval-
Prodir team met toppers als David Millar,
Gilberto Simoni, Iban Mayo en de Nederlander Remmert Wielinga.

“Castelli is erg blij om samen te werken met Mauro
Giannetti (Team Director Saunier) en het Saunier Duval-Prodir team.”, aldus Castelli Brand Manager Steve Smith. Het team zal volgens Smith nu niet alleen rijden met de lichtste fiets, de meest innovatieve groep en high-end wielen, maar ook voorzien zijn van de meest innovatieve en snelste fietskleding in de ProTour.
Samen met David Millar en Gilberto Simoni heeft Castelli namelijk hard gewerkt om de lichtste, meest aërodynamische
kleding van het moment te maken.

De team-outfit van Saunier Duval is een aangepaste versie van de Split Second trui van Castelli die werd ontwikkeld om supersnel te zijn. Windtunnel-tests zouden hebben aangetoond dat deze trui je bijna een minuut tijd kan laten winnen over 40 kilometer. De reden hiervoor moet schuilen in een combinatie van een aërodynamische pasvorm, materiaal met eenuiterst lage CX-factor en inzetstukken met kuiltjes die de luchtstroom verbeteren.

Als broek rijdt Saunier Duval met de “Castelli Free”. Deze broek is comfortabel en voelt het aan als de absolute vrijheid. De actieve demping van de zeem zorgt voor een goede schokabsorptie terwijl de open structuur het ademend vermogen garandeert. De ComforTemp technologie van Nasa moet daarnaast helpen om het achterwerk koel te houden.

Saunier Duval-Prodir maakt zijn Europees debuut voor 2007 tijdens de Trofeo Mallorca op 11 februari.
De Teamoutfit is verkrijgbaar bij de betere fietshandel. Prijzen vanaf € 59,99.
www.castellisport.it