Altijd al eens een broodje ‘Lance Armstrong’ of pasta ‘Pantani’ willen eten? Dat kan sinds kort in Staminee d’Eetappe in Eindhoven. Niet alleen de namen van de gerechten ademen er ‘wielrennen’, ook de entourage, die met name is geïnspireerd op de TI Raleighploeg van weleer.

Staminee d’Eetappe ligt net buiten de ring van Eindhoven. Op de kaart staat voor elk wat wils; van een warm of koud lunchgerecht tot een uitgebreid driegangenmenu. Zo kom je gerechten tegen als salade ‘Joop Zoetemelk’, saté ‘Henk Lubberding’, zalm ‘Jan Raas’ en toast ‘Stelvio’. Voor de kleinsten is er het ‘beloftenmenu’. Ook de successen van de huidige generatie blijven niet onopgemerkt; het kan zomaar zijn dat er na een mooie wielerprestatie een compleet ‘Thomas Dekker’-menu klaarstaat of een ‘Ronde van Vlaanderen’-hap. En oude (en ook recente) beelden op een groot scherm laten de tijden van weleer herbeleven.
Daarnaast organiseert de Staminee regelmatig een fietstoertocht voor de actieve gasten, bijvoorbeeld in samenwerking met diverse toerclubs uit de regio. Ook wordt iedere maand een toerclub uitgekozen als ‘club van de maand’. Leden van die club krijgen de hele maand 10 procent korting op vertoon van hun lidmaatschapspasje (NTFU). Leden van toerclubs kunnen hun club opgeven en wie weet wordt die toerclub de nieuwe toerclub van de maand.

Adres:
Generaal van der Duynlaan 2a
5623 LA Eindhoven
tel 040-2370092
Openingstijden: maandag gesloten
di t/m vrij open van 11.00 uur tot 21.00 uur
zaterdag en zondag van 16.00 tot 21.00 uur