Veltec-medewerker Roy Van Heeswijk is een veelbelovende 24-jarige Nederlander uit Sint-Oedenrode Zo eindigde hij in de Internationale Cyclocross in Neerpelt op een uitstekende 15de plaats.

Daarmee liet hij nogal wat profrenners achter zich. Een veelbelovende prestatie aangezien dit de eerste Internationale Cyclocross wedstrijd uit zijn carrière is. Bovendien is hij nog maar aan zijn eerste jaar als veldrijder toe. Roy heeft namelijk een verleden als mountainbiker. Zo werd hij 2 keer Nederlands kampioen mountainbiken bij de junioren. Vandaag doet hij mee aan de wereldbekerwedstrijd in Tabor.
 
Roy – werkzaam op de assemblage afdeling van Veltec – wordt volledig gesponsord door zijn ‘baas’ Veltec. Zo kreeg hij 2 Wilier Le Roi crossfietsen (op maat gemaakt) met SRAM Force en Easton EC70/EC90 componenten ter beschikking. Verder is hij volledig uitgerust met kleding van het merk Ultima en rijdt hij op de nieuwe Sidi Dragon 2 Carbon SRS schoenen. Als je vraagt naar zijn ambities, is het antwoord duidelijk: “Mijn ambities bestaan erin prof te worden”.  Informatie: www.veltec.com.