Wil je je grenzen op fietsgebied letterlijk eens verleggen? Op zondag 16 november organiseert vereniging de Wereldfietser weer een wereldfietsmarkt in het NIVON-gebouw te Rotterdam.

Op deze markt kun je ideeën opdoen en informatie krijgen over buitenlandse fietstochten, van enkele dagen tot enkele maanden. Laat je inspireren door dialezingen over fietsen in Patagonië, langs de Karakorum Highway in Pakistan of een rondje Rusland. Daarnaast zijn er workshops; over fietsen met gps of hoe je van een een colablikje een brander kunt maken.
Ervaren fietsreizigers kunnen je alles vertellen over de de tochten die ze zelf hebben uitgestippeld. Bij hen kun je ook terecht voor allerlei praktische vragen: hoe zijn de fietsomstandigheden in een bepaald land, kun je er (wild) kamperen, hoe veilig is het land? Verder is er nog een boekenmarkt en je kunt er allerlei accessoires vinden.
Het NIVON-gebouw bevindt zich aan de Dirk Smitsstraat 76 (15 minuten lopen van Rotterdam CS. De Wereldfietsmarkt is geopend van 10.00 tot 17.00 uur. De entreeprijs bedraagt drie euro.
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Inge Meere (inge.meere@gmail.com).