WebTrainer Bergop is speciaal gericht op fietsers die sneller willen klimmen. Het is een compleet programma van een half jaar met daarin een intake, 5 clinics in Nederland, voorbereidingstochten samen met een trainer, op maat gemaakte trainingsschema’s en persoonlijke coaching. En als je wilt een trainingskamp. Met behulp van je eigen ervaren trainer en coach volg je een op maat gesneden trainingsprogramma naar je hoofddoelen toe. Met de clinics en het trainingskamp krijg je motiverende feedback ter plaatse over je klim- en daaltechniek. Meer informatie: www.webtrainer.nl.

• Voor wie?
WEBTRAINER BERGOP is geschikt voor sportieve fietsers die via een zorgvuldig samengesteld trainingsprogramma beter willen presteren tijdens:
– heuvelachtige klassiekers of (toer)tochten als Amstel Gold Race, Waalse Pijl, L-B-L, Limburgs Mooiste;
– cyclosportieve (berg)ritten als Marmotte, Maratona dles Dolomites, Jeantex Tour Transalp, Otztaler Radmarathon, Les 3 Ballons, FietsChallenge, Claude Criquielion, Klimtijdrit Ubbergen;
– meerdaagse wedstrijden, fietstochten of fietsvakanties in berggebieden.

 

• Wat krijg je?
A. Intake
Vastleggen van startniveau en trainingsdoelen van de deelnemer. Individueel inspanningsonderzoek door WebTrainer voor nauwkeurige bepaling trainingszones, prestatieniveau en je ideaal gewicht.
B. Take-off
Gezamenlijke bijeenkomst met daarin toelichting op het programma van WEBTRAINER BERGOP, de werkwijze van de coaching door WebTrainer, vragen en antwoorden en een gezamenlijke training.
C. WebTrainer Coaching
Persoonlijke coaching via webtrainer.nl. Telefonische ondersteuning bij het uitvoeren van de trainingen, maandelijkse aanpassing van het schema op basis van het ingevulde logboek op je persoonlijke internetpagina en het contact met je coach. Het schema is volledig afgestemd op individuele trainingstijd en –mogelijkheden (spinning, indoortrainer, MTB) en kan tussentijds worden aangepast.
D. Clinics
Gezamenlijke trainingsdagen in Arnhem en Gulpen. Tijdens de clinics oefen je onder begeleiding types klimtrainingen, die ook voorkomen in de schema’s van WebTrainer. Tevens onder meer registratie van individuele klimtijden, individueel en groepsgericht advies over klim- en daaltechniek en advies met betrekking tot fietshouding. Ook is het mogelijk tochten als AGR en Waalse Pijl samen met een coach te rijden, met tips op het vlak van strategie, techniek en voeding.
E. Trainingskamp (optioneel)
Een keuze uit 4 dagen of 7 dagen trainingskamp in de Ardennen bij fietsherberg CCR. Onder begeleiding van 3 coaches wordt de conditie met enkele intensieve klimtrainingen nog verder opgevoerd (vorig jaar 5%). Ook begeleiding en voedingsadviezen door voedingsdeskundige Yneke Vocking en materiaaltips door mechanicien Edwin Hofstee. Massages na de trainingen. Fietspositionering. Nabespreking van de training door Adrie van Diemen en Jabik Jan Bastiaans.


 

 Wat kost het?
A+B+C+D (Clinics) : € 839,-
prijs voor de afzonderlijke onderdelen A t/m D € 909,=
 
A+B+C+D+E (Trainingskamp) : € 1.299 ,- is basisprijs voor WEBTRAINER BERGOP met 4 dagen trainingskamp. Prijs is afhankelijk van de duur van het trainingskamp en het type kamer dat is gekozen.
 
Aanmelden: Neem contact op met Adrie van Diemen via 070 346 1234 of zend een e-mail met contactgegevens en aanmelding naar info@webtrainer.nl. Voor meer informatie zie www.webtrainer.nl -> WebTrainer BergOp