Wil jij ook wel eens meefietsen met WebTrainer? Komende zondag 11 maart heb je de kans. Deze dag is bedoelt voor iedereen die kennis wilt maken met WebTrainer. Het maakt niet uit of je jong of oud bent en of je 28 of 34 km/uur gemiddeld rijdt bij een duurtraining. Voorwaarde is dat je van fietsen houdt en er beter in wilt worden. Webtrainer organiseert het zo dat een ieder aan zijn trekken komt.


 


Er staat een duurtraining op het programma waarbij je leert hoe een duurtraining het meest effectief kan worden uitgevoerd. Je krijgt tips over je houding en positie op je fiets. Daarnaast worden er oefeningen in de groep gedaan zodat je beter in een groep leert sturen en worden er een aantal intervallen geoefend. Dit zijn intervallen zoals Adrie van Diemen die ook gebruikt in de trainingsbegeleiding van WebTrainer.


De afstand is tussen de 80 en 120 km. Deze afstanden zijn afhankelijk van het weer en het niveau van de sporters die mee komen doen. Niet-leden van WebTrainer betalen € 5,-onkostenvergoeding bij aanvang. Start is bij Wielervereniging Swift in leiden, vertrek om 9.00 uur stipt.


Wil je mee? Zend een e-mail aan info@webtrainer.nl met je naam, adres en telefoonnummer en de mededeling dat je mee gaat op zondag 11 maart met de duurtraining.