In onze redactiemailbox troffen we vd week een berichtje van een nieuwe kledingwebshop. 
Is dat nieuws zul je zeggen…ja, want dit is een webshop gespecialiseerd in vrouwenkleding.  
Aangezien we nogal wat klachten ontvangen over te weinig keuze, slechtzittende broeken, niet voldoende zakjes enz. enz., leek ons dat een goede reden om jullie deze tip niet te onthouden.
 

Het gaat om Ladiesbikewear.com en dit is waar ze voor staan:
—————————————– 
Nu eindelijk DE webshop en winkel voor fietsende dames.
 
Vanaf nu is het gedaan met de beperkte keuze voor de dames. Geen saaie shirtjes of slecht passende tights, www.ladiesbikewear.com heeft het alternatief.
 
Wij verkopen wat dames willen. Kleur, juiste pasvorm, maar vooral genoeg keuze! Een groot assortiment in broeken, shirts, jacks, shorts, tights, brillen, enzovoort.
 
Merken die zich toeleggen op het maken van hoogwaardige dameswielerkleding. Bij ons geen gebrek aan kleur en modieuze kleding. Pasvorm, dessins, kleur, bij alles is de vrouw als uitgangspunt genomen.
 
Wij verkopen kleding voor wielrennen, mountainbiken en indoorcycling (spinning). Er is keuze in kleine en grote maten. Voor degene die de kleding ook in het echt wil zien en passen, hebben wij een winkel in Maasland.
 
Bikewear’home’party
Met de Bikewear’home’party komt Ladiesbikewear naar je toe! Als tenminste 8 dames op de party aanwezig kunnen zijn dan komen wij langs met onze kleding. Op de party kan iedereen kijken, passen, bestellen en kopen. De gastvrouw schenken wij een cadeau. Geïnteresseerden kunnen ons bellen of een email sturen.
 
Vanaf maart is de zomercollectie binnen. Daarin ook wielerjurkjes, tops en heel veel kleur.
 
Ladiesbikewear heeft de volgende merken in de collectie:
Castelli, Pearl Izumi, Maloja, Descente, Ultima, Rudy Project
—————————————————-
 

Da’s niet mis, hopelijk is het kledingprobleem nu dan opgelost. Of wordt het volgende probleem nu dat je niet meer weet wat je aan moet trekken 😉
 
Om hun start te vieren geven ze op veel producten kortingen die oplopen tot 20%! 
 
Ladiesbikewear is te vinden op:
Webshop:      www.ladiesbikewear.com
Email:             sales@ladiesbikewear.com
Winkel:           ’s-Herenstraat 28
                        3155 SJ Maasland (ZH)
tel:                  010-5914084