Het vrouwenwielrennen en de vrouwelijke fietsers staan steeds meer in de schijnwerpers. In Alkmaar heeft AGU dat ook gezien en dat zie je terug in de AGU-collecties. Als het om fietskleding gaat, hebben vrouwen ook bij AGU iets te kiezen.


De AGU Aroya dameslijn is een uitgebreide lijn in de kleuren black en aqua, kleuren die goed te combineren zijn. AGU Aroya bestaat uit shirts, singlets, broeken, een fietsrokje (mét geïntegreerde fietsbroek met zeem) en – geheel nieuw – een capribroek en een ‘tanktop’.

Deze nieuwe tanktop geeft veel meer comfort, want de voorgevormde, elastische top, die verwerkt is in het shirt, biedt extra ondersteuning bij de borsten.

Vrouwen die voor een mooi basic shirt, kiezen voor de AGU Roma shirts: in de trendy kleuren lime, aqua, salmon red, black en white.

Ook aan vrouwen die de voorkeur geven aan een casual uitstraling op de fiets is gedacht. De Bike Casual kleding women bestaat uit een softshell jack, fleece jack, shirt en een afritsbroek (met binnenbroek met dameszeem!), short en de skort, een stijlvolle combinatie van een fietsshort met zeem en een rokje. Nieuw is de capribroek, een lekkere casual broek die tot net onder de knie valt.

Voor meer informatie: www.agu.com