De Satori is de nieuwste trainer van het Wassenaarse Tacx, met een extra sterke magneet en een extra groot stalen vliegwiel. De trainer is het volgend seizoen de nieuwe inrijtrainer van de Tacx ProTour-teams. Hij was ook dit jaar al te zien bij onder meer de profs van Rabobank, Team CSC en Discovery Channel.

In vergelijking met andere trainers op de markt is de Satori volgens Tacx de beste vermogenstrainer. De Satori maakt trainen op hoog vermogen met een lage trapfrequentie mogelijk. Het frame staat verankerd op twee uiterst stabiele voorpoten waardoor je veilig heel veel kracht kunt ontwikkelen. Het Neodynium magneetsysteem heeft een heel goede remwerking.
Op www.tacxsatori.com vind je meer informatie over deze super krachttrainer. Naast productinfo en een screensaver met foto’s van profs die deze zomer genomen zijn in de Ronde van Zwitserland en de Tour de France vind je uitleg over de werking van de Neodynium magneetrem met vermogensgrafieken. Ook is er een quiz waarin je kunt testen of je een geschikte Satori-renner bent.
Met versteller voor tien standen en inclusief voorwielsteun kost de Satori € 245,-.