NOC*NSF en Sanoma Uitgevers, de uitgever van Fiets en FietsActief,  zijn een mediapartnership aangegaan tot en met de Olympische Spelen in Londen in 2012.

Eerder in de afgelopen tien jaar maakte Sanoma Uitgevers al diverse Olympische Magazines voor NOC*NSF die werden gedistribueerd via haar sport- en vrouwentitels. Uit deze langdurige samenwerking is het mediapartnership voortgekomen.

Op sportgebied is Sanoma Uitgevers actief met ruim vijftien tijdschriften en (mobiele) websites, waaronder NUsport, Hockey.nl, Fiets, Zeilen en Golf Journaal. Ook zijn er custom publishing relaties met de Olympische sportbonden als de KNHB (hockey) en de NGF (golf).

"Het is een mooie en belangrijke aanvulling op de samenwerking die we de afgelopen jaren al waren aangegaan met Sanoma Uitgevers," zegt Joost Rombout, manager Marketing bij NOC*NSF. "Sanoma beschikt over tijdschriften en platformen die ons uitstekend in staat stellen onze sportboodschap op een effectieve wijze te communiceren met specifieke doelgroepen.”