De gerenommeerde Duitse fabrikant TRELOCK komt met een nieuw model beugelslot, de BS 510 met coole titaniumlook. Het is gemaakt van TREDUR-staal en heeft veiligheidsniveau 5. 

Naast stevig materiaal is ook aan de gebruiksvriendelijkheid gedacht. De beugelhoogte, 230 mm resp. 300 mm in de lange versie, en -breedte, 108 mm, maken het makkelijker om de fiets aan vaste objecten vast te zetten.

Wat veiligheidstechnieken betreft, is de BS 510 uitgerust met vierpuntsvergrendeling met uittrekbeveiliging, en een anti-spreid en openboorbeveiliging. De 6-pens precisie sluitcilinder met anti-pickbeveiliging zorgen dat dit slot bestand is tegen de meest verfijnde steeltechnieken.

Ook aan de duurzaamheid van het sleutelgat is gedacht. Deze is voorzien van een verschuifbare afdekking om vuil in het sleutelgat te voorkomen. Ook rommelen in het donker om een slot open te maken is voorbij, door het witte LED-lampje dat is aangebracht.

Voor de bevestiging van het slot zijn verschillende varianten verkrijgbaar. De spanbandzijhouder en universele spanbandhouder zijn geschikt voor alle framediameters. Er is keus tussen een standaard en universele houder. 


De fietssleutel kwijtraken is met de BS510 geen probleem meer. Via de website van TRELOCK kan binnen 24 uur een reservesleutel bezorgd worden. De adviesprijs van de
BS 510 is 49,95 euro, en is per direct verkrijgbaar bij de fietsspeciaalzaak.


Kijk voor meer informatie op de site van TRELOCK, http://www.trelock.de.