TRELOCK producent van sloten, verlichting en fietscomputers komt met een een complete serie nieuwe computers op fiets- en fitnessgebied waardoor een optimale conditie voor iedereen bereikbaar wordt.

De Bodytrainer is een serie hartslag & conditiemeters voor gemotiveerde amateurs én ambitieuze professionals. Naast een nauwkeurige meting van de hartslag geven de bodytrainers gedetailleerde informatie over calorie- en vetverbranding. Trainingen kunnen zo worden afgestemd op het gewenste doel. De bodytrainers kunnen door de speciale bevestiging eenvoudig op elk fietsstuur gemonteerd worden. De producten uit de Bodytrainer serie (BT 800, BT 900 en BT 1000) zijn verkrijgbaar vanaf € 49,99.


De Cockpit2 is de tweede generatie draadloze fietscomputers van Trelock. Verkrijgbaar met 16 functies in het basismodel FC 820 tot 23 functies in het topmodel FC 840/845. Alle functies zijn met één grote knop te bedienen. Dankzij het besturingssysteem is in de display direct te zien waar je je in het menu bevindt. De Radio Select technologie zorgt voor een storingsvrije gegevensoverdracht. Doordat de ontvanger gecodeerde systeemgegevens verwerkt behoort storing met andere apparatuur (mobiele telefoons, zendmasten) tot het verleden.  De Cockpit serie (FC820, FC 840, FC 845) is verkrijgbaar vanaf € 39,99.

De Bike & Body lijn integreert fiets- en conditiefuncties in één computer. De BB 2000 Tour  is ideaal voor fietsers die regelmatig dagtochten of fietsvakanties maken en graag zelf hun eigen routes uitzetten. Zo is er de pilotfunctie, die het eenvoudiger maakt om je aan de hand van een kaart te oriënteren. Extra kilometers als gevolg van wegomleidingen of het nemen van een verkeerde afslag kunnen met deze functie gemakkelijk van de gereden afstand worden afgetrokken. Het voordeel daarvan is dat je kunt blijven volgen waar je je op de uitgestippelde route bevindt. Ook de trapfrequentie wordt bijgehouden, een goede maat voor conditie. De BB 2000 Tour heeft een advies verkoopprijs van € 79,99.
De BB 3000 Fitness is gericht op fietsers voor wie fit-zijn belangrijk is. Naast de vele fietsfuncties wordt conditie-informatie zoals trapfrequentie, hartslag en calorieverbruik bijgehouden. Zo motiveert de BB 3000 tijdens elke trainingssessie of toertocht. De BB 3000 Fitness heeft een adviesverkoopprijs van € 124,95.


www.trelock.de