Renners kunnen vanaf a.s zondag weer aan hun trekken in de Remmerswaal – Borchwerf trainingsritten te Roosendaal. De trainingsritten te Roosendaal zijn inmiddels een begrip in wielerland. Vorige jaren hebben diverse toppers als Knaven, van der Velde, Heijboer, van Emden, van Dijk,  Traksel, Moerenhout, van der Pluijm,  etc. aan het vertrek gestaan. Ook dit jaar worden er weer grote namen aan het vertrek verwacht.

Deze trainingsritten beginnen op zondag 25 januari a.s op industrieterrein “Borchwerf” aan de Gewenten te Roosendaal . Daarop volgende zondag zal er vanwege de organisatie WK veldrijden Hoogerheide geen trainingsrit plaatsvinden. Op zondag 8 februari zal de draad weer opgepakt worden en vervolgens  15 en 22 februari. Start 1ste cat. Elite/Belofte is ieder zondag om 10.00 uur. 2 minuten later starten de Junioren en de Vrouwen.
Op de 1ste zondag gaan om 11.30 uur de Masters / Amateurs en vrije renners van start.  2 minuten later vertrekken de Nieuwelingen / Nieuweling–meisjes en Junior-vrouwen.

De organisatie is in handen van wielervereniging RSC de Zuidwesthoek. Start/finish is gelegen voor het parkeerterrein van Van Tilburg Bastianen . Het parkoers wordt  rechts om gereden en is in zijn geheel geasfalteerd. Catering zal het aanwezige publiek kunnen voorzien van een warme hap en drank.