Op  9 en 10 juni wordt in het Recreatiepark Ermerstrand de Total Outdoor Challenge gehouden. Gedurende 2 dagen staat het hele park in teken van outdooractiviteiten en outdoorproducten. Het uitgangspunt is een evenement waarbij actief meedoen en actief beleven door het hele gezin centraal staat.
 

De outdoor-liefhebber z’n hart op kan halen. Op het terrein is een lifestylebeurs waar outdoorbedrijven en verenigingen hun producten en diensten onder de aandacht kunnen brengen. Dit is dus dé plaats voor aanbieders en liefhebbers van outdoor om elkaar te ontmoeten.
Buiten valt van alles te beleven, van demo’s, clinic’s, stunts en stands. Van 4×4, quads, wakeboarden, de landmacht, bushtrail, kleding, motoren en nordic walking tot klimmen/afdalen, bushcraft, Dakar, trial, kamperen, mountainbiken, reizen en alles wat daar tussen zit. En meer specifiek: De NK Challenge, demonstratie Dakar truck, clinic mountainbiken, motorstunts, clinic/demo klimmen en afdalen, wakeboardstunts, paintball-oefeningen en verschillende demo’s en clinic’s verzorgd door de landmacht.
De Total Outdoor Challenge is dus een actief evenement waar voor iedereen wat te doen, te zien en te beleven is. Geen statische beurs waar alleen gekeken mag worden. Meer info is te vinden op www.ermerstrand.nl