Als je toch het veld in gaat, dan meteen maar voor een goed doel!

Zaterdag 13 december wordt er in Lievelde gereden voor de stichting Kinderwensmobiel. Grote namen als Robert Gesink, Michael Boogerd, Servais Knaven, Tristan Hoffman, Aart Vierhouten, Erwin Nijboer, Rob Harmeling, Jeroen Blijlevens en Steven Rooks verlenen hun medewerking!
De gehele opbrengst gaat naar de Stichting Kinderwensmobiel.

Fietsen met Gesink en Boogerd voor Kinderwensmobiel
Zaterdag 13 december vindt in Lievelde een veldtoertocht plaats met medewerking van Robert Gesink, Michael Boogerd, Servais Knaven, Tristan Hoffman, Aart Vierhouten, Erwin Nijboer, Rob Harmeling, Jeroen Blijlevens en Steven Rooks. 

De gehele opbrengst gaat naar de Stichting Kinderwensmobiel. Zij willen zieke kinderen iets bieden dat voor gezonde kinderen heel vanzelfsprekend is. Namelijk een dagje uit, een dagje kind zijn. Deze kinderen zijn soms ernstig ziek, bedlegerig of zelfs terminaal.
De stichting vervult voor deze kinderen gewone kinderwensen, zoals een bezoekje aan de dierentuin of een pretpark. Zonder al teveel kosten maar met voldoende tijd en aandacht worden onze wenskinderen een dagje mobiel met behulp van de KinderWensMobiel. Meer informatie op www.kinderwensmobiel.nl

De veldtoertocht start 13 december tussen 12.00 en 13.00 uur, inschrijfgeld €10,00. Er kan gekozen worden voor 25 of 45 kilometer. Voor kinderen is een springkussen aanwezig. En de start is bij een pannekoekenrestaurant met speeltuin. Aan de overkant van de weg is een kinderboerderij en een kaasmakerij. Ook leuk dus voor de rest van de familie!
Gesink, Boogerd, Knaven en de anderen zullen (bedrijven)teams van 10 personen persoonlijk begeleiden. Meer weten of hiervoor aanmelden? Stuur een mail naar info@kinderwensmobiel.nl
Natuurlijk willen we zoveel mogelijk deelnemers verzamelen om deze kinderen de dag van hun leven te kunnen bezorgen. Iets voor jou?

Tijdens de toertocht is er vermaak bij Erve Kots voor de rest van het gezin. Zo is er o.a. een springkussen voor de kinderen. Aan het einde van het parcours zijn er enkele ‘plaatselijke ronden’ om de renners nog even flink aan te moedigen.
Voor bedrijven is er de mogelijkheid om één van de prominenten in te huren zodat deze met een selecte groep de tocht gaat rijden. Tijdens de tocht zullen er ‘tips en trucs’ uitgewisseld worden en is er de mogelijkheid vragen te stellen aan de (ex) professional.