Al jaren wordt de Tifosi Slip gedragen door vele sporters. Voor het nieuwe seizoen heeft de Tifosi Slip een make-over gehad.

De lens zelf is opnieuw ontwikkeld waardoor de kans op lensbreuk is verdwenen. Met de nieuwe kleuren is het model Slip geschikt voor een nog breder publiek. Ook het model Slip beschikt over monturen met verwisselbare-, polarized- of de meekleurende lens van NXT. Op veler bezoek is de Slip binnenkort ook beschikbaar met de nieuwe NXT – Light Night Fototec- lens!

De Slip is maar liefst in 14 verschillende variaties verkrijgbaar. Alle monturen zijn vervaardigd uit het uiterst flexibele, lichte en duurzame Grilamid TR-90. Het montuur is uiteraard ook individueel aan te passen voor een nog betere pasvorm. De hydrofiele neus en oorpootjes zorgen ervoor dat het montuur een optimale grip heeft, zelfs tijdens extreme omstandigheden. Daarnaast zorgt de ventilatie in de lens voor een optimale luchtstroom en gaat het beslaan van de lens tegen.

De Tifosi collectie is verkrijgbaar bij de betere fietsspeciaalzaken, opticiens, Running speciaalzaken en de gespecialiseerde sportwinkels in de Benelux. Al vanaf € 59,95. Voor meer informatie: www.rivosports.nl