Gaat de Noorse wereldkampioen in Milaan San Remo er met de overwinning vandoor? Hier Hushovd`s teamfiets die net uit de teamtruck is geladen voor een laatste check up voor de Primavera die morgen op het programma staat! Mavic Cosmic 80 wielen met Veleflex tubes zijn de wielen die Garmin Cervelo lijkt in te zetten.

Hier alle Rabobank teamfietsen klaar voor de strijd! Morgen zal het Rabo team uit 5 landgenoten bestaan die Freire moeten loodsen naar zijn 4de overwinning in de Primavera. Rabo blijft met de 2010 versie van de Vittoria Corsa Evo CX rijden, waar de vernieuwde versie van deze band reeds gelanceerd is! Iets wat goed is willen ze niet zomaar vervangen, wat dit jaar al meerdere keren bleek dankzij de vele overwinningen!

Of gaat Cavendish op zijn nieuwe Venge Mclaren voor een herhaling van de 2009 uitvoering? Hier de gisteren onthulde teambike waarop nog 2 andere teamgenoten op zullen rijden. Bij  1 teamfiets is de Di2 batterij bewerkt zodat deze in de zadelpen past, wel zo netjes en mooi! Zipp wielen zonder echte transfers, sjiek! Met Conti Competition allround tubes beplakt.