Syncros introduceert 3 nieuwe type zadels, die net als de andere Syncros elementen verdeeld zijn in 3 niveau’s die overeenkomen met het gebruik.

De FR componenten worden ontwikkeld met de gedachte dat ze echt misbruikt gaan worden in bike parken en op downhill parkoersen. Het FR zadel is vooral een comformtabel zadel, met een chrome rails en een achterkant die versterkt is met aramide om heel te blijven bij een crash. Het zadel weegt 312 gram en kost € 59,90

Syncors AM producten richten zich op de all mountain rijder. Het AM zadel heeft extra padding bij de neus voor extra comfort bij het klimmen. Het contour in het zadel moet ervoor zorgen dat de druk beter wordt verdeeld. De AM weegt 294 gram en heeft net als de FR een met aramide verstevigde achterkant. Verkrijgbaar in zwart en wit voor € 59,90.

FL zijn de lichtgewicht componenten. Het FL zadel is opgebouwd uit een dunne composite schaal, met titanium rails en licht foam. In het gewicht van 236 gram zit ook de verstevigde achterkant om beschadiging bij val te voorkomen. Voor € 75,- te koop in de het wit en het zwart.
www.syncros.com