Februari is begonnen, het veldtoertochseizoen nadert zijn hoogtepunt! Komende zondag, 8 februari, kan iedereen terecht in Gorssel voor de 15e Midwinterveldtoertocht.

Dit is een ATB tocht met afstanden van 35, 45 en 55 km over onverharde wegen en bospaden door de omgeving van Gorssel.
Door de welwillende medewerking van vele land- en boseigenaren is het voor WTC Gorssel weer mogelijk geweest een tocht uit te zetten langs een aantal unieke plekjes in de omgeving van Gorssel. Uniek omdat delen van de route voeren over terreinen die normaal verboden zijn om te betreden. De tocht is uitermate geschikt als afsluiting van het winter toertochtseizoen. Ook voor cyclocrossers is de uitgezette route perfect.

De start is bij de kantine van LTC Gorssel, Flierderweg 1a Gorssel, tussen 09.00 en 10.30 uur, alwaar voldoende parkeer- en verkleedgelegenheid is. Na afloop is er de mogelijkheid tot douchen en het afspuiten van de fiets.
Voor de veiligheid van de deelnemers staan EHBO-ers en verkeersregelaars langs de route paraat. Halverwege is er voor de deelnemers soep en fruit.
 

De tocht wordt georganiseerd onder auspiciën van de NTFU en deelname is open voor zowel NTFU als niet-NTFU leden. Deelname kost slechts Euro 3,00 voor NTFU leden, niet –leden betalen slechts Euro 1,00 meer. WTC Gorssel vraagt de deelnemers met klem te zorgen voor een goed passende en deugdelijk fietshelm.
Meer informatie vind je op www.wtcgorssel.nl