Han ten Hove zoekt op een opmerkelijke wijze twee nieuwe renners voor zijn mountainbiketeam. Van hem ontvingen we onderstaand mailtje:
Het Stappenbelt BMC Mountainbike Team heeft i.v.m. het vertrek van Onno Houwer (einde carrière) en Wilco Verwegen (transfer) 2 vacatures in het team.  

Team: Het Stappenbelt BMC Mountainbike Team heeft de afgelopen 13 jaar een enorme ervaring opgebouwd en is als team het langste actief in de historie van de mountainbike sport. Het team heeft in die jaren al menig renner binnen de gelederen gehad. Namen als Frank Schotman (Binnenvaart), Hans Becking (Be-One), Ralph van Heugten (Teammanager Dolphin) en Maarten Tjallingii (Skill-Shimano) hebben in het verleden bij de teams van Stappenbelt gereden.  
Doelstelling: Het Stappenbelt BMC Mountainbike Team heeft als doelstelling om tot de top 5 van Nederlandse MTB teams te behoren op het gebied van wedstrijdprestaties, materiaal, begeleiding, communicatie en sponsoring met een gezonde financiële basis en oog voor de balans tussen privé en presteren. Het team hanteert een unieke professionele aanpak in coaching en individuele begeleiding die de afgelopen jaren zeer effectief is gebleken. Openheid, eerlijkheid en vertrouwen zijn binnen het team belangrijke waarden.  

Profiel: Wij zijn op zoek naar 2 renners die uit willen komen in de Elite, Beloften of Junioren klasse. Renners met ambitie die in zichzelf willen investeren om het hoogst haalbare eruit te halen. Renners met een “open mind” om de teamfilosofie te adopteren. Renners met talent, discipline en geduld.     
Aanbod: Renners worden contractueel vastgelegd voor 2 jaar en krijgen de beschikking over; – MTB in bruikleen (incl. onderhoud), – Kleding pakket (incl. Helm, Bril, Schoenen, etc.), – Vrijetijds kleding, – Sportvoeding, – Premiestelsel, – Bonusregeling, – Medische begeleiding (o.a. inspanningstesten) – Individuele begeleiding.   Geïnteresseerd? Ben je geïnteresseerd en bereid om er vol voor te gaan? Stuur dan een mail met jouw persoonlijke, sportieve doelstellingen voor de komende 3 jaar en de wijze waarop jij denkt die te kunnen bereiken. Beschrijf dit zo uitgebreid mogelijk en voeg een CV bij met jouw uitslagen van de afgelopen 2 jaar.  Mail dit naar: han@stappenbelt.com 


Sluitingsdatum: 31-10-2007  
Han ten Hove 
Teammanager