We zijn een prachtige, rijklare Molteni-Volvo (een model ‘244’ bouwjaar 1976) op het spoor gekomen, die door zijn eigenaar helemaal is opgetuigd, in de was gezet en rijklaar gemaakt.  


 

In 1976 werd een dergelijke Volvo gebruikt als volgwagen in de Molteni-ploeg, waarvoor toen een zekere Eddy Merckx reed.De eigenaar van de Volvo-volgwagen wil zijn kar van de hand doen. Daartoe moeten we de luttele som van 9.500 euro bijeenkrijgen. Reken ook nog verzekering, fietsrek waarop authentieke Merckx-fiets van weleer en onderhoud er bij. Centen nodig dus. Het Centrum Ronde van Vlaanderen ontwikkelt daarom een dubbele actie om dit unieke stuk wielererfgoed in ons land te krijgen. 

 

Actie Molteni-Volvo
244 x 30 euro
VOOR PARTICULIEREN


We zijn op zoek naar 244 (cfr. modelnummer van de Volvo) Vlaamse wielerliefhebbers die elk 30 euro (cfr. leeftijd van de auto) willen betalen zodat het Centrum deze wagen in haar bezit kan krijgen. Laat deze sublieme auto, die zoveel herinneringen oproept, niet in handen vallen van een oldtimer-speculant! De 244 personen met het wielerhart op de juiste plaats komen op een lijst te staan die voor eeuwig plus één dag in het Centrum Ronde van Vlaanderen zal uitgehangen worden. Word de redder van een stukje wielervaderland en onsterfelijkheid wordt uw deel. Bovendien ontvangt u een soortement oorkonde waarin uw nobele daad wordt bevestigd, zodat u later uw kleinkinderen toch nog iets positiefs kunt voorleggen.


Bovendien krijgt u twee gratis tickets voor een bezoek aan het Activiteiten- en Belevingscentrum Ronde van Vlaanderen. En last but not least, er zal voor u in het CRVV een uniek, genummerd (van 1 tot 244) T-shirt klaarliggen waarop de bovenstaande foto van Merckx naast de Molteni-Volvo is afgedrukt. Nu nog het mooiste: de gift van 30 euro is fiscaal aftrekbaar via ons rekeningnummer van de Koning Boudewijnstichting. Na overschrijving of storting krijgt u een attest dat u kunt invullen op uw fiscale aangifte. Schrijf gewoon 30 euro over op rekening nr. 000-0000004-04 van de Koning Boudewijnstichting, met vermelding Centrum Ronde van Vlaanderen vzw – code LJ1959 en streel binnenkort eigenhandig de Molteni-Volvo244.


Info:www.derondeshop.be
Centrum Ronde van Vlaanderen
Markt 43, 9700 Oudenaarde
055/33.99.33