Op de zondag van Bike Motion Benelux zal Michael Rasmussen zijn opwachting maken. Om ongeveer 11.00 uur geeft hij op het podium van de fashionshow het startsein voor de introductie van het nieuwe high-end sportkledingmerk MOA-sport.

Het nieuwe fietskledingmerk MOA-sport is onlangs gelanceerd door de toonaangevende, Italiaanse (sport)kledingfabrikant met dezelfde naam. De MOA collectie bestaant uit een toplijn, een basiclijn en een urban sportlijn. Een groot Italiaans modehuis, onder supervisie van Carlo Mascitti van MOA, is verantwoordelijk voor de ontwerpen van deze lijnen. MOA pakt meteen flink uit met ondermeer de sponsoring van twee Pro Tour profploegen, Francaisse Des Jeux en het team van Barloworld.

Na deze introductie zal Rasmussen zich begeven naar de stand van Jacobsons, de officiële importeur van o.a. MOA-sport voor de Benelux. Daar zal hij handtekeningen uitdelen en wordt het publiek de gelegenheid geboden samen met deze spraakmakende wielrenner op de foto te gaan.


Bike Motion Benelux is de beurs voor de sportieve fietser en vindt plaats in Jaarbeurs Utrecht van 19 t/m 21 oktober 2007. Openingstijden: vrijdag 14.00-21.00u, zat en zon 10.00-17.00u (maandag 22 oktober is de vakdag). Voor meer informatie: www.bikemotionbenelux.nl en www.jacobsons.nl