Ook dit jaar organiseert de Driebergse Tourclub in samenwerking met Rabobank Utrechtse Heuvelrug de Jeugd ATB-dag. Op zondag 3 oktober is alle jeugd, lid of geen lid, van harte welkom bij de Pink Panthers. De start is om 10.00 uur en het duurt tot +/- 13.00 uur.
 

De Jeugd ATB-dag biedt jongeren van 8 tot 17 jaar een unieke kans om kennis te maken met het mountainbiken. Afhankelijk van leeftijd kunnen deelnemers een tocht van 10 of 20 kilometer fietsen, uiteraard onder ervaren begeleiding. Tijdens de Rabobank Jeugd ATB-dag wordt in een korte clinic door een gediplomeerd instructeur aandacht besteed aan stuurtechniek, fietsbeheersing en veiligheid. De organisatie zorgt voor een lekkere versnapering.

Er zijn geen huurfietsen beschikbaar, dus deelnemers moeten hun eigen mountainbike of ATB meebrengen. Het dragen van een fietshelm is verplicht. Aanmelden voor de Rabobank Jeugd ATB-dag kan vooraf per e-mail naar leden@dtcnet.nl  Vermeld s.v.p. naam, adres en leeftijd. Vermeld ook of er een ouder meefietst. Aanmelden op de dag zelf kan vanaf 09.00 uur, als er nog plaats is. Op de website van de DTC wordt aangegeven of het nog mogelijk is op de dag zelf in te schrijven.