De Rabobank-ploeg en kledingsponsor AGU hebben het contract verlengd met vier jaar. dat betekent dat Gesink, Menchov en Freire tot en met 2012 in kleding van AGU rondfietsen.
Al vanaf de start van het Rabo Wielerplan in 1996 is AGU de officiële kledingleverancier van alle Rabo Wielerploegen. Directeur van Rabo Wielerploegen Harold Knebel en commercieel directeur van AGU BV Rolf Timmerman ondertekenden het contract, onder toeziend oog van Denis Menchov, Robert Gesink en Oscar Freire.
 

Nieuw tenue
Rolf Timmerman is erg blij met de continuering van de samenwerking: “Professionals zijn de meest veeleisende fietsers die er zijn. Dat ze voor AGU kiezen, geeft aan dat we al jaren aan de hoogste kwaliteitseisen kunnen voldoen. Voor ons een belangrijke graadmeter, ook voor al onze andere kledingcollecties.” De jarenlange samenwerking komt mede tot uiting in een nieuw tenue voor 2009. De kenmerkende huisstijl (blauw en oranje) van Rabobank is behouden gebleven, maar er is meer ruimte voor wit. Wit is meer en meer een modetint aan het worden, ook in de sport.

Onthulling op Bike Motion
Op zaterdag 1 november (om 14.00 uur) zal Robert Gesink het nieuwe tenue onthullen op de Bike Motion Benelux beurs, in de AGU-stand (hal 12, C034). De Rabo Wielerploegen zullen met ingang van 1 januari 2009 in de nieuwe tenues koersen. De kleding is vanaf februari 2009 verkrijgbaar in de fiets- en sportzaken.