Op zaterdag 27 november 2010 vindt voor de 7e keer de Rabo Beach Challenge plaats. Een strandrace voor mountainbikers over 43 kilometer. Het parcours gaat van Scheveningen naar Noordwijk en weer terug naar Scheveningen. Iedereen kan meedoen. Wedstrijdrijders en recreatieve mountainbikers kunnen zich uitleven op hetzelfde parcours. De start voor alle rijders is om 10.30 uur op de boulevard van Scheveningen ter hoogte van restaurant de Mollige Haan, vlakbij de Pier van Scheveningen.

Ramses Bekkenk won in 2009 de Rabo Beach Challenge. Het was voor de Nissan-strandspecialist de vierde zege op rij in deze MTB-strandrace. Bekkenk kreeg Sander Lormans (tweede) en Tom Hartkamp (derde) mee op het ereschavot. Lars Boom was van de uitgenodigde wegprominenten het best op dreef met een vijfde plaats, één positie voor Michael Boogerd. Bij de vrouwen won Gabrielle Rovers.

Het is nu mogelijk om u weer in te schrijven voor de uitdagende tocht over het Zuid-Hollandse strand; de Rabo Beach Challenge op 27 november 2010. Deelnemen kost € 22,50 en is inclusief chip, bevoorrading, gratis parkeren en een aandenken.

 

Kijk voor inschrijven en alle informatie op www.rabobeachchallenge.nl (nieuwe site!)