Niet alleen de fanatieke sporter en de recreatieve fietser worden voorzien door Protective, ook voor de kids is er volop keuze.


Voor jonge talenten is er de keuze uit 4 verschillende sets in verschillende kleuren en stijlen. Voor jongens en meisjes! Een set bestaat uit korte broek, handschoenen en shirt korte mouw en heeft een verkoopadviesprijs van € 60,00! Ook is er een windjack en een heuse Freeride short leverbaar in diverse kleuren! De maatvoering loopt van 128 tot 176.

Nog even ter info: Protective Technical Evolution fietskleding heeft sinds 1993 een uitgebreide lijn fietskleding. De grote man achter Protective is oud-prof wielrenner Klaus-Peter Thaler. Zijn expertise als voormalig professional wordt gecombineerd met de kennis uit de ski en surf wereld. Op deze manier wordt Protective kleding vervaardigd uit de beste en allernieuwste stoffen en accessoires. Daarnaast bestaat de kleding uit de Protective collectie uit een uitgekiende pasvorm. “Race cut” voor de fanatieke sporters, “Medium cut” voor een iets lossere pasvorm en “leisure cut” voor de recreatieve fietser. Info via Rivo Sports B.V., www.rivosports.nl