De totale collectie van Protective wordt vanaf nu verdeeld via Point Bike Innovation Benelux. Voor Point is Protective een mooie aanvulling op de “soft-goods-lijn”. Samen met de Tifosi eyewear9, Casco helmen en Lezyne accessoires biedt Point een compleet programma topproducten op het gebied van fietsaccessoires zoals kleding, brillen, helmen, en (hydro) tassen!

Protective Technical Evolution fietskleding is sinds 1993 een gerenommeerd merk van een uitgebreide lijn fietskleding, voorheen in de Benelux aangeboden door Jacobsons. De succesvolle introductie van Tifosi eyewear door Point heeft ervoor gezorgd dat de firma Thaler Sports, eigenaar van het merk Protective, heeft besloten de complete Protective lijn in de Benelux te laten vertegenwoordigen door POINT BIKE.


Protective biedt een uitgebreide lijn voor zowel de fanatieke sporter, de recreatieve fietser als voor kids. Daarnaast is Protective het eerste merk dat de geïntegreerde rits introduceerde en voor dames een speciale broeksluiting op de markt bracht.


Meer informatie: www.pointbike.nlwww.protective.de