Het gamma van Prorace fietsaccessoires wordt steeds vollediger. In navolging van concurrent BBB heeft Prorace volgend jaar ook fietshelmen in het assortiment onder de naam Hawk.

De Hawk fietshelm maakt gebruik van een dubbel inmold proces. Dit betekent dat de buitenschaal van de helm met de schokabsorberende binnenvoering wordt samengesmolten. Ook de onderschaal is compleet "inmold" om beschadigingen te voorkomen. De voering van de helm is uitgevoerd in met CoolMax-stof. Door het Detox-verstelsysteem kan de pasvorm van de helm eenvoudig en snel met één hand bijgeregeld worden. Bovenop de Hawk zul je geen riembevestigingen zien, want Prorace maakt gebruik van de zogenaamde Strap In constructie. Deze manier van construeren verbeterd niet alleen het esthetische van de helm, maar geeft ook nog extra veiligheid. Het gewicht van de Hawk komt op ongeveer 340 gram.
De Prorace Hawk helmen zijn vanaf nu verkrijgbaar in de winkel. Zowel de zwarte als witte uitvoering, in de maten M of L hebben een adviesverkoopprijs van € 99,-.
www.prorace.be