Voor wie het nog niet wist: Cadel Evans van Predictor Lotto 2e in de Tour de France op Vredestein Fortezza Pro TriComp banden. Dat meldde Vredestein onlangs.

Het Predictor-Lotto team reed op de Vredestein Fortezza Pro TriComp banden een historische Tour de France!De Tour kon niet beter starten met de zege van Robbie McEwen in de openingsetappe in Canterbury. Helaas herstelde Robbie niet meer van zijn val in dezelfde rit en verdween hij aan het einde van de eerste week uit de Tour. Cadel Evans reed een ongelooflijke regelmatige Tour en liet zich op geen enkel foutje betrappen. Elke etappe toonde hij zich weer heel sterk, waarbij hij steeds kon rekenen op het beste team achter zich. Na de tweede week stond Cadel dichter dan ooit bij een Tourzege, maar aan het einde van de Pyrenee├źn ritten leek het podium het hoogst haalbare. Na de uitsluiting van Rasmussen groeide de hoop op een historische tourzege opnieuw, maar na de afsluitende bloedstollende tijdrit bleek het verschil van slechts 23 sec. toch te groot….
Tot slot: ‘Vredestein is trots dat zij een bijdrage heeft kunnen leveren aan dit succes. Zelfs tijdens de uitzending van Sporza TV op zaterdag tijdens de tijdrit werd genoemd dat Cadel Evans op speciale tijdrit tubes reed die Vredestein voor dit doel had gemaakt’.