Op de Bike Motion Benelux presenteert POINT bike-innovation Benelux BV A-class precision Hand-build wheels en Alex rims. Deze merken zijn afkomstig van Alex Global technology, één van de grootste bouwers van wielen en velgen ter wereld.

In 1992 startte Alex met het bouwen van wielen, tijdens de Olympische Spelen in 2004 werd het harde werk beloond met een eerste gouden olympische medaille. En tot op de dag van vandaag is A-Class vooraan in het wielerpeloton, zowel op de weg, bij mountainbike als bij BMX te vinden.

Zo is Alex een vooraanstaande fabrikant van hoogwaardige wielen, niet alleen onder eigen naam, maar ook voor vele gerenommeerde merken. Alex ontwikkelt producten die functioneel zijn. Lichtgewicht wielen en velgen zijn mooi, maar dit mag nooit ten koste gaan van de sterkte en duurzaamheid. De producten worden vanaf de basis in huis gefabriceerd, van de mallen tot en met het gereed product. Daarbij wordt gebruik gemaakt van de meest hoogwaardige materialen zoals Carbon, Scandium en aluminium legeringen. Kijk op www.pointbike.nl of kom naar de Bike Motion in Utrecht in hal 2 op standnummer A090.