Naar aanleiding van de stopzetting van de productie van Pace-vorken laat de voormalig verdeler Peza via onderstaand persbericht weten hoe het in de toekomst zit meet service en garantie.

Pace heeft haar vorkproductie stopgezet en verkocht aan DT-Swiss. Pace verkoopt en produceert dus geen vorken meer. Dt- Swiss zal in de loop van 2008 hun vorken gaan uitleveren. De DT-Swiss vorken zijn leverbaar via de DT-Swiss importeurs, dus niet via Peza Trading. Peza Trading heeft geen voorraad meer [behalve enkele testvorken, zie onze webshop]


Onderstaand leest u hoe uw dealer garantie en service van uw pace vork kan oplossen.


Pace Service:
Voor onderhoud kunt u terecht bij Cycloon.
Cycloon is een speciaalzaak [detailhandel] en al vele jaren servicecenter Benelux voor de Pace vorken.
Indien Cycloon zijn Pace onderdelenbestellingen snel geleverd krijgt van Pace in Engeland dan kan Cycloon ook een snelle service verlenen.


Hoe gaat u te werk bij service:
Bel Cycloon voordat u een service vork aan hen retour stuurt zodat u kunt overleggen wat er dient te gebeuren, wat het +/- gaat kosten en hoe lang het gaat duren.


Cycloon
Plein 31
9970
Kaprijke
Belgiƫ
Telefoon: +32 93738397
Fax: +32 93738397
E-mail: fietsencycloon@skynet.be


  

 


Pace Garantie:
Garantieafwikkeling gebeurt bij Pace in Engeland, omdat de producent aansprakelijk is voor eventuele productiefouten.
Het service center Cycloon kan/mag garantieafspraken niet beoordelen, vandaar dat deze gevallen naar Pace in Engeland verstuurd moeten worden.


Hoe gaat u te werk bij garantie:
Contacteer Pace [telefoon of e-mail] voordat u een garantievork naar Engeland retour stuurt. U krijgt dan een retournummer en een reparatiedatum zodat u weet wanneer u vork gerepareerd wordt.
Vergeet nooit om het retour/return nummer en de aankoopnota op en in de doos te vermelden evenals al u gegevens [naam, retouradres, telefoon en e-mail]


Pace Cycles Ltd.
1 Wapping Lane
Y062 6PD
Great Edstone
York
United Kingdom
Telefoon: +44 1751 43 2929
Fax: +44 1751 2691
Email: pace@pace-racing.co.uk


(Op de foto overigens de DT-Swiss vork, die wat uiterlijk betreft volledig op de voormalige Pace-vorken gebaseerd is)