Net als voorgaande jaren zal er ook dit jaar weer een fietstocht georganiseerd worden naar Bike MOTION Benelux. Wil jij behalve het kijken naar fietsen op de beurs ook zelf actief zijn op deze dag? Dan kun je meerijden met de redacteuren van Fiets.

Op zondag 24 oktober zullen we vanuit de vier windstreken vertrekken richting Utrecht waar we alle trends en innovaties in de fietsenwereld gaan bewonderen. De startplaatsen zijn: Amsterdam, Den Bosch, Arnhem en Gouda. De tocht is goed te doen voor iedere fietser en er geldt het principe: “samen uit samen thuis”. Het tempo zal aangepast worden aan de groep die mee rijdt.
 
Na de sportieve inspanning kun je in de Jaarbeurs te Utrecht op adem komen met een kop koffie of thee. Ook is er de mogelijkheid om een douche te nemen en je om te kleden zodat je fris en fruitig de beurs kan gaan bekijken. Alle deelnemers aan de fietstocht ontvangen een entreekaart voor Bike MOTION Benelux.
 
De fietstocht start op 24 oktober 2010 om 10.00 uur waarna we na een mooie rit zullen aankomen in Utrecht. Hier is tevens de mogelijkheid om je fiets op een veilige plek te stallen zodat je je daar niet druk over hoeft te maken. Je moet zelf je kleding meenemen, wat je het makkelijkst kunt doen in een rugtas. Wanneer je niet op de fiets terug wilt naar huis dan raden wij je aan om dit met het openbaar vervoer te doen. Van Fiets krijg je een gratis treinkaartje voor het vervoer van je tweewieler.

De startplaatsen zijn:
 
Amsterdam Bijlmer Arena, tussen Decathlon en de HMH*
Den Bosch, voor het Centraal Station
Arnhem, voor het Centraal Station
Gouda, voor het Centraal Station
 
Als je mee wilt rijden dan kun je je aanmelden door een e-mail te sturen naar:
a.corbeek@sanoma-uitgevers.nl 

* De redacteur die vanuit Amsterdam naar Utrecht vertrekt komt zelf s’ochtends vanuit De Rijp op de fiets naar Amsterdam. Wil je al vanaf De Rijp met hem meefietsen? Dan is het vertrek om 08:00 uur vanaf het Jan Boon plein.