Net zo rondfietsen als Andy en Frank? Dat kan. Trek biedt vanaf nu de mogelijkheid om het Leopard Trek ‘Signatures Series’ kleurenschema te bestellen via Project One. De meerprijs voor dit kleurenschema bedraagt voor de consument € 649,-.

 

Via de geselecteerde Project One dealers is het veel besproken “Silver / White / Leopard Blue“ kleurenschema nu bestelbaar. De Madone 6 series en de Madone 6 SSL series zijn leverbaar in deze speciale teamkleuren.
“De belangstelling voor de LEOPARD TREK Madone is enorm. Sinds de presentatie van het team en de teamfietsen is er erg veel vraag ontstaan naar de fietsen. De vraag is groter dan we ooit hebben gezien na een introductie van een nieuw kleurenschema” aldus Eric Maves, Trek Project One coördinator.
 Trek adviseert dan ook de dealers er snel bij te zijn. De vraag is enorm en voor de levering van deze modellen geldt dan ook: Wie het eerst komt,…..! Project One is Trek’s custom paint programma. Het biedt de consument een keuze uit vele duizenden kleuren schema’s en onderdelen. De frames worden met de hand gebouwd en gespoten in de Trek fabriek in Waterloo, Wisconsin. Er is al een complete Madone 6.2  Leopard Trek signature vanaf €4.832,99

Voor meer informatie  www.trekbikes.com