In de aanloop naar de Tour presenteert het tijdschrift Fiets de enige echte Tour de France gids. Deze 172 pagina’s tellende gids staat vol met het laatste nieuws, etappeschema’s, interviews, achtergronden en historie. In de interviews worden bijvoorbeeld Dekker & Dekker, Boonen, Basso en Ullrich het hemd van het lijf gevraagd. Jean-Marie Leblanc blikt terug op 19 jaar koersdirecteurschap en zijn opvolger Christian Prudhomme kijkt alvast vooruit naar de toekomst. Ook zit de gids vol met praktische informatie, wat bijvoorbeeld de beste plekken zijn om de Tour te bezoeken.


Officieel en onmisbaar!


De Tour de France gids ligt nu in de winkels en is ook te bestellen via www.tourdefrancegids.nl. De gids heeft een 100% licentie van de organisatie van de Tour de France, de Amaury Sport Organisation (ASO), en is daarom de enige officiële Nederlandstalige gids. Voor iedereen die de Tour van het begin tot eind wil volgen is deze uitgave onmisbaar. Het is een unieke en zeer complete gids over alle onderwerpen die met de 93e editie van de Tour te maken hebben.


Als je al denkt te weten wie de aankomende Tour de France gaat winnen, dan kun je mooie prijzen winnen in het Tourspel van Fiets. Tot 2 juli kun je je aanmelden en je favoriete renners in jouw team opnemen om mee te strijden voor de winst in ons spel. Het online Tourspel van Fiets vind je hier.