…start Bike MOTION Benelux 2010, dé beurs voor de sportieve fietser. Fiets telt af en kijkt vooruit naar de beurs waar je kunt genieten van ruim 600 merken onder één dak met hun nieuws en noviteiten op het gebied van racefietsen, MTB’s, onderdelen, accessoires, kleding en reizen. Elke dag tot aan Bike MOTION Benelux melden we een nieuwtje, voorproefje of activiteit. Naar de beurs? Klik hier voor kaartjes met € 4,- korting. Heb je altijd al eens kennis willen maken met de redacteuren van Fiets? Rijd dan met ons mee naar de beurs!

Op zondag 24 oktober zullen we vanuit om 10.00 uur vanaf vier locaties naar Utrecht fietsen, waarna je helemaal los kan gaan op de beurs met al het moois van 2011. Elke fietser kan mee, want "samen uit, samen thuis". Eenmaal aangekomen kun je douchen en/of genieten van een kop koffie of thee. Verder wordt je fiets veilig gestald, dus daar hoef je je niet druk over te maken. Als deelnemer aan de fietstocht ontvang je een gratis toegangskaart voor Bike MOTION. Ga je terug met de trein, dan krijg je van Fiets ook nog een gratis kaartje om je fiets mee naar huis te nemen.

De startplaatsen zijn:
 
Amsterdam Bijlmer Arena, tussen Decathlon en de HMH*
Den Bosch, voor het Centraal Station
Arnhem, voor het Centraal Station
Gouda, voor het Centraal Station
 
Als je mee wilt rijden dan kun je je aanmelden door een e-mail te sturen naar:
a.corbeek@sanoma-uitgevers.nl 

* De redacteur die vanuit Amsterdam naar Utrecht vertrekt komt zelf s’ochtends vanuit De Rijp op de fiets naar Amsterdam. Wil je al vanaf De Rijp met hem meefietsen? Dan is het vertrek om 08:00 uur vanaf het Jan Boon plein.