…start Bike MOTION Benelux 2010, dé beurs voor de sportieve fietser. Fiets telt af en kijkt vooruit naar de beurs waar je kunt genieten van ruim 600 merken onder één dak met hun nieuws en noviteiten op het gebied van racefietsen, MTB’s, onderdelen, accessoires, kleding en reizen. Elke dag tot aan Bike MOTION Benelux melden we een nieuwtje, voorproefje of activiteit. Naar de beurs? Klik hier voor kaartjes met € 4,- korting. Hier nu nieuws van Gios!

Na twee jaar afwezig te zijn geweest op de Bike Motion Benelux, zal Gios eindelijk weer op de beurs te zien zijn. Importeur Kuiper Trading heeft uit een aanbod van veertien racefietsen op www.gios.it een keuze gemaakt uit een zestal fietsen voor de Benelux. Het gaat daarbij om de modellen:

Alcano
Altero
Sessanta
Gress
Vintage (voorheen Vecchio genoemd)
Compact Pro

Tevens zullen vanaf de Bike Motion de accessoires van Gios beschikbaar komen voor de Benelux.

 

In het verleden werd het merk Gios door Wout Verhoeven met een groothandel in Berkel en Rodenrijs verdeeld. Die stopte zijn bedrijfsactiveiten in 2008. Daarna leek het erop dat het merk Gios in de Benelux niet meer door een groothandel vertegenwoordigd zou worden doordat Gios ook zijn bedrijfsactiviteiten ook overwoog te stoppen. Dit is ook enige tijd het geval geweest, echter is op een later moment werd besloten de bedrijfsactiviteiten voor te zetten waarbij de distributie voor de Benelux in handen vanj Kuiper Trading is gekomen. Graag komt Kuiper Trading in contact met de Gios liefhebbers en de Dealers die voorheen Gios in hun assortiment hadden zodat het merk vol glorie weer beschikbaar zal zijn in de Benelux!

De heer Alfredo Gios zal samen met zijn zoon Paolo aanwezig zijn op de stand op Bike Motion. Zij zijn er alle dagen, Beginnend op de vrijdagavond. Graag tot ziens in hal 3 op standnummer A073!