AGU breidt voor 2007 zijn collectie sportbrillen uit met acht nieuwe modellen in elk vier kleuren. We zetten ze op een rij.

AGU Yamada: Sportbril met maximale UV-bescherming. De neusvleugels zijn voorzien van anti-allergeen. In de kleurcombinaties olive green, silver-black, grey-yellow en blue-orange.
AGU Oshiro: Bril met een smallere pasvorm voor kleinere hoofden. Met anti-allergeen in de neusvleugels. Wordt geleverd inclusief een set transparante en gele lenzen. In de kleuren navy, red, blue en brown.
AGU Kamazaki: Een stoere lichtgewicht sportbril met anti-allergeen aan de neusvleugels en de pootjes. In vier tinten: silver, titanium, grey en brown.
AGU Kusuki (zie foto): Lichtgewicht bril geleverd met band voor om het hoofd. De Revo-lenzen moeten door een goede filtering van het licht het zicht scherper en contrastrijker maken. De bovenzijde van de bril is voorzien van rubber tegen transpiratie. De pootjes en het neusstuk zijn van anti-allergeen. In vier kleurcombinaties: silver-blue, black-blue, silver-orange en black-orange.
AGU Sakurai: Lichtgewicht bril met anti-allergeen in de neusstukjes. In de kleuren grey, red, blue en black.
AGU Takatsu: Zeer lichte bril met krasvrije polycarbonaat lenzen die maximaal beschermen tegen UV-straling. In black, white, red en grey. Geleverd inclusief een set gele en transparante lenzen.
AGU Konuki: Om de bril goed op het hoofd te laten aansluiten, zijn de neusvleugels verstelbaar. De pootjes en neusvleugels zijn van anti-allergeen. Inclusief een set gele lenzen. In vier kleuren: brown-black, royal blue, red-silver en silver-black.
AGU Katayama: Licht van gewicht en met Revo-lenzen die het licht goed filteren. De rubberen rand aan de bovenzijde biedt bescherming tegen transpiratie. Met neusstuk en pootjes van anti-allergeen. Inclusief een set transparante, gele en smoke lenzen. In de kleuren white-red, royal blue, grey-yellow en blue-orange.
www.agu.com