Persbericht – De Nijmeegse Studenten Mountainbike Vereniging (NSMV) Velocidad organiseert op 24 juni 2007 het Nederlands Studenten Kampioenschap (NSK) mountainbike cross country 2007 te Oosterbeek.

De Wageningse studenten sportraad Thymos heeft jarenlang zeer succesvol het NSK in samenwerking met stichting Bergrace georganiseerd, maar heeft dit jaar besloten om het stokje over te geven. De grootste studenten mountainbike vereniging van Nederland, NSMV Velocidad, vindt het een eer om de organisatie op zich te mogen nemen. Hiervoor wordt samengewerkt met stichting Bergrace onder auspiciƫn van Studentensport Nederland.

Het NSK zal net zoals voorgaande jaren verreden worden over 75 minuten voor zowel heren als dames met of zonder licentie. Dit jaar zal voor het eerst gebruik gemaakt worden van professionele tijdsregistratie op het schitterende parcours dat ligt op Landgoed Mariƫndaal in Oosterbeek.

Dus….studenten-mountainbikers… zin in een uitdaging…? Houdt dan op zondag 24 juni in ieder geval vast vrij in je agenda voor het stoerste NSK van Nederland! Schrijf je dus vanaf eind april in via de website van stichting Bergrace. Voor meer informatie surf je naar www.bergrace.nl of naar www.velocidad.nl.