In februari sloot het Discovery Channel Pro Cycling Team een sponsorcontract af met Mio Technology Europe. Het contract zal ingaan bij de start van de Ronde van Frankrijk. 

Mio Technology Europe – een van de belangrijkste spelers in de mobiele GPS-sector is de “Officiële Sponsor voor Persoonlijke Navigatietoestellen” van de Discovery Channel ploeg dit jaar. Het logo van het bedrijf zal duidelijk herkenbaar op de voorkant van de ploegtruitjes te zien zijn, voor de rest van het seizoen 2007.
 
“Deze ploeg heeft zich altijd geconcentreerd op technologische vooruitgang, zowel op de fiets als daarnaast, en Mio is daarom de perfecte partner voor onze ploeg. Onze medewerkers en renners zijn meer dan 200 dagen per jaar op weg en Mio Technology helpt ons de juiste koers aan te houden,” zegt Johan Bruyneel , Sportdirecteur van het Discovery Channel Pro Cycling Team. “Hun engagement en enthousiasme voor de wielersport is onmiskenbaar en we kijken al uit naar verdere samenwerking na 2007.”
 

De producten van Mio Technology zijn geschikt voor zowel in de auto als daarbuiten, wat ze ook interessant maken voor wielersportfans. Elk van de 20 ploegwagens die de wielerploeg volgen en ondersteunen zullen uitgerust zijn met een Mio navigatietoestel gedurende het hele wielerseizoen. “Mio Technology kijkt ernaar uit om nauw samen te werken met de Discovery Channel ploeg tijdens de prestigieuze Ronde van Frankrijk en de rest van het seizoen 2007,” zegt Paul Notteboom, President van Mio Technology. “De ploeg heeft zich telkens opnieuw bewezen, dankzij hun toewijding en team spirit. We zijn er trots op om een partner te zijn en wensen de ploeg succes bij de komende wedstrijden.”
 

Voor meer informatie: www.mio-tech.be en voor meer informatie over de Discovery Channel ploeg www.thepaceline.com of