Als je ze optelt kom je op 74 jaar mountainbike marathons, de Marathonman serie bestaat dan ook uit 5 legendarische wedstrijden. Dankzij de nieuwe sponsor kan je met dikke korting meedoen, als je ze alle vijf rijdt tenminste..

Zet om te beginnen 30 april vast in je agenda. Al sinds 1994 is de marathon vast onderdeel van het Riva Bike Festival, inderdaar in het bike-walhalla Riva del Garda.


Voor de volgende marathon kun je even uitrusten. Ronde 2 vindt namelijk plaats tijdens het legendarische Bike festival in Willingen. Dit weekeinde van 12 juni hoort trouwens in iedere seizoensplanning te staan, niet te ver van Nederland en alle MTB disciplines komen aan bod, van DH tot XC. Bovendien is het bijbehorende feest legendarisch, tentje mee dus!


Laat je tent maar in de auto liggen, je kunt meteen dóór naar Tsjechië. Al op 18 Juni is de volgende ronde, en wel in Jablonné v Podještědí. We zochten het even voor je op, het ligt nét voorbij de Duitse oostgrens bij Dresden.


Ronde vier wordt gevormd door de legendarische, verschrikkelijke, absurde 211km lange en 7175 hoogtemeters rijke Salzkammergut Trophy. Oh, je mag hier trouwens ook kiezen voor de kortere 120 of 72 kilometer afstanden, maar een beetje marathonman kiest natuurlijk altijd de langste weg.


Het toetje wordt op 7 augustus opgediend, Sieffen ligt in Duitsland, richting Oostenrijk. Deze marathon wedstrijd wordt al sinds 1993 gehouden en is daarmee de oudste, jaarlijks georganiseerde in Duitsland.

Voor meer info en links naar alle evenementen kijk je op www.marathonman-europe.com
Mocht je van plan zijn vijf keer deel te nemen, dan vind je op www.syncros-marathonman.com de actievoorwaarden…