In de Tour de France-gids en straks in Fiets 7 zie je twee pagina’s met een hoop mooie cadeau’s. En jij maakt heel gemakkelijk kans op deze prijzen! Kijk in de Tour de France-gids op pagina 64 en 65 om te lezen hoe jij kans maakt op deze prijzen. Heb je de Tour de France-gids niet? Vanaf 30 juni kun je in Fiets 7 op pagina 36 en 37 lezen hoe je meedoet met deze actie!


De hoofdprijs is een Cube Agree racefiets t.w.v. € 1.599,-


De Cube Agree heeft een triple butted scandium frame en is naar keuze voorzien van een zilveren of zwarte geanodiseerde afwerking. De fiets is afgemonteerd met Shimano Ultegra, Mavic Aksium-wielen en onderdelen van Syntace, Fi’zi:k en Schwalbe. Een supermooie en complete racefiets! Meer informatie vind je op www.cube-bikes.nl


Kans maken op deze prijs? Mail naar prijsvraag@fiets.nl o.v.v. Cube.


Bij deelname aan deze actie krijg je de volgende keer automatisch de e-mailnieuwsbrief van Fiets toegestuurd op het e-mailadres waarmee je instuurt. Indien je deze niet wilt ontvangen kun je jezelf uitschrijven door te klikken op afmelden onderaan de e-mailnieuwsbrief.


De andere prijzen zijn:


1 keer 2 VIP-kaarten voor de finish in Valkenburg.


De finish van de vierde Touretappe in Valkenburg is een unieke gelegenheid om het peloton van dichtbij te bekijken. Maak kans om er helemaal middenin te zitten met 2 VIP-kaarten waarbij er ook voor catering, een parkeerticket én een Tour-de-France-gift wordt gezorgd… Alsof dit niet genoeg is maak je bij het Frans Nationaal Verkeersbureau Maison de la France ook nog kans op een reis naar de finale van de Tour in Parijs. Ga naar de website www.zomerinfrankrijk.nl/detour2006 en doe mee met het Tour de France-spel! De hoofdprijs is een reis voor 2 personen, inclusief vliegtickets, naar Parijs. Beleef de Tour 2006 met Maison de la France!


Let op: Meedoen kan tot en met 2 juli 2006! De winnaar wordt door ons op 3 juli gebeld, vermeld dus ook je telefoonnummer!


Kans maken op deze prijs? Mail naar prijsvraag@fiets.nl o.v.v. Maison de la France.


3 keer een Polar S725X Tour Edition t.w.v. € 299,95.


Ter ere van de Tour de France brengt Polar dit jaar wederom een speciale Tour Edition op de markt: De Polar S725X Tour Edition Fietscomputer. Het is het meest complete fietssysteem dat verkrijgbaar is. Het strakke, stoere design is een wannahave om de pols van elke fietsende tourliefhebber. De Polar S725X Tour Edition 2006 levert je alle informatie over je lichaam en je prestatie, zoals ECG-nauwkeurige hartslag, afstand, trapfrequentie, snelheid en routeprofiel. Nog meer prijzen kun je winnen bij het Polar Online Tourspel: stel uit meer dan 100 door Polar gesponsorde renners jouw Dream Team samen. Surf voor meer informatie naar www.PolarDreamTeam.com en doe mee!


Kans maken op deze prijs? Mail naar prijsvraag@fiets.nl o.v.v. Polar.


1 keer een iJoy 100 Massagestoel t.w.v. € 749,-


Je traint je suf, maar de Tour de France heb je ook dit jaar weer niet gehaald. Blijkbaar gaat er iets mis in je voorbereiding. Misschien geen goede persoonlijke masseur? Met deze massagestoel heb je ‘m gevonden. In de rug van deze stoel zitten een aantal keurig weggewerkte massageonderdelen die met drie verschillende programma’s alle spieren stuk voor stuk te grazen nemen. Een genot om in te zitten, een fantastische massage van het lichaam. Bovendien: het trendy design zal niet misstaan in jouw interieur. Meer informatie vind je op www.iJoy.nl.


Kans maken op deze prijs? Mail naar prijsvraag@fiets.nl o.v.v. iJoy.


14 keer een Polaroid 7657B-sportzonnebril t.w.v. € 49,95.


Polaroid-sportzonnebrillen onderscheiden zich niet alleen door het perfecte en natuurgetrouwe zicht, want dit verwacht je minimaal. Polaroid-sportzonnebrillen onderscheiden zich ook door de vele mogelijkheden die je met de verwisselbare lenzen creëert en de altijd perfecte pasvorm.


Kans maken op deze prijs? Mail naar prijsvraag@fiets.nl o.v.v. Polaroid.


10 keer het boek Triomftocht van een wonderploeg t.w.v. € 37,50.


Schrijver Joop Holthausen won met dit boek de prijs Sportboek van het jaar 2005. Deze speciale editie heeft een aantal extra pagina’s. In 384 pagina’s wordt het verhaal over de succesvolle wielerploeg in zijn beste jaren verteld en ondersteund met veel prachtige foto’s. Deze uitgebreidere versie is normaal alleen te koop bij Bike Totaal.


Kans maken op deze prijs? Mail naar prijsvraag@fiets.nl o.v.v. Raleigh.