Lezyne heeft de sponsorovereenkomsten met de HTC-Highroad Men’s and Women’s pro cycling teams voor 2011 opengebroken, uitgebreid en verlengd.

Team eigenaar Bob Stapleton en Lezyne CEO Micki Kozuschek, beiden woonachtig in San Luis Obispo, vonden de tijd rijp voor een volgende stap. Lezyne voorziet, evenals in 2010 het team van hi-tech fiets accessoires en zal daarnaast ook met het Lezyne logo te zien zijn op het nieuwe officiële teamshirt van HTC-Highroad. Op dit moment is Team HTC-Highroad, met 389 overwinningen sinds 2008, het team met de meeste overwinningen in het professionele wielerpeloton. In haar korte bestaan laat Lezyne ook dit nieuwe seizoen zien dat ze één van de meest innoverende bedrijven in de tweewielerbranche is met innovaties zoals de nieuwe CO2 Flex Hose (CFH) pomptechnologie en producten zoals de nieuwe Travel Floor drive.

“We zijn trots op de samenwerking met Team HTC-Highroad en we zien ook uit om ook het volgend seizoen ons merk en onze producten verder te ontwikkelen samen met het beste pro cycling team ter wereld!“ aldus Patrick Ribera-McKay, Lezyne’s Marketing Manager. Lezyne wordt verdeeld door Rivo Sports. www.rivosports.nl