Drie aanvullingen op de lezerstest in FIETS 4.

Wat betreft de Raleigh meldde Bike Totaal het volgende: 

‘Er is een kritische noot over de afmontage, we zouden graag zien dat er een opmerking bij komt dat je via het Custom Made programma eenvoudig het zadel, het wielset en opbouwset naar wens kan aanpassen. We heb moeten kiezen voor zwaardere onderdelen omdat we voor de dure Force groep gekozen hebben, indien we de Rival/Ultegra hadden gekozen was er meer ruimte geweest om bijv. Mavic Ksyrium of Ritchey WCS te kiezen en zo gewicht te besparen! ‘ Kijk op www.raleigh.nl. Het frame van de Proline is van aluminium en niet van carbon zoals abusievelijk staat vermeld.

Het vragenformulier zoals de testers het ‘moesten’ invullen!


Bij de Canyon staat vermeld dat er een SRAM Force crankstel is gemonteerd. Dat moet zijn: FSA SLK. En de voorderailleur is een Rival-model en niet Force.

Dan de Moser MK 100:  Forza Wierlersport meld het volgende naar aanleiding van de opmerkingen over het stuur. ‘Wat betreft het stuur, dat kunnen we wel oplossen, het was ons nog niet opgevallen. We hebben nog een voorraad carbon sturen in de winkel met een mindere “drop”. We hebben er geen problemen mee om kosteloos het stuur te wisselen indien gewenst door de klant.
Wellicht kun je dat er bij vermelden’ Waarvan akte. Kijk op www.francescomoser.nl