ASSOS heeft de airBlock.LL collant grondig onder handen genomen. Het resultaat is de nieuwe winter.LL collant, die zowel de airBlock.LL als de airPlus.LL vervangt. De broek is er zonder zeem of uitgerust met een S5 zeem van de laatste generatie.

De winter.LL wordt warmer gemaakt door de roubaix stof op de binnendijen te vervangen door gelamineerd thermax-materiaal. Dit warme Thermax materiaal loopt door tot de onderbuik en de blaas, waardoor bij koud de drang tot urineren zal verminderen. Het Airblock 851 gedeelte op de bovendij is vergroot om meer bescherming te bieden. Bij extreem koud weer raad ASSOS aan om een T Knicker RX onder een zeemloze winter.LL te dragen. Rond de knie werd het patroon gewijzigd om nog minder te hinderen. ASSOS wil ook graag de nieuwe constructie van de voetlus vermelden. Deze is niet meer afgeboord, maar gemaakt uit een laag volume constructie zonder naden. Omdat het oog ook wat wil, is ook de look aangepast. Waar de oude airBlock.LL nog volledig in kleur was, bestaat de winter.LL voor 70% uit zwarte stof met enkel het Airblock 851 gedeelte op de bovendij in kleur. Dit maakt de look subtieler en minder agressief.
De winter.LL is een unisex model die wordt aangeraden bij temperaturen van 0 tot 8°C, of zelfs -6 tot 6°C indien gedragen over een T Knicker RX. Beschikbaar in zwart, blauw, geel, rood en wit, van maat XS tot TIR, voor een adviesverkoopprijs van met zeem € 259,- en zonder zeem € 229,-.
www.assos.ch