Maandag 22 januari was een grote dag voor Kroone Liefting uit Limmen. In Aalsmeer werd de winkel van Rene Borsjes en John Vader uitgeroepen tot ‘Tweewielerwinkel van het jaar 2007′. Zij ontvingen de felbegeerde titel uit handen van Arnauld Hackmann, hoofdredacteur van het vakblad Tweewieler.


 

Kroone Liefting was samen met Tweewielercentrum De Drait uit Drachten, Jan Brinkman Fietstherapeut uit Dronten en Van Kortenhof uit Vlaardingen doorgedrongen tot de finale. Er is onder andere beoordeeld op uitstraling van het pand, het interieur, de werkplaats, de klantvriendelijkheid en het assortiment. Ook is er bezoek geweest van Mystery Shoppers. Uiteindelijk kwam Kroone Liefting daarbij als beste uit de bus.


“Kroone Liefting is een opwindende winkel met veel attractiepunten. Het assortiment is breed en diep en er is een goede uitstraling van de diverse merken. De overweldigende keuze en de dynamiek in de presentatie maken Kroone Liefting een terechte winnaar van de titel. Binnen is het een feest van fietsen”, aldus het jury-commentaar.


“Dit is een geweldige waardering het hele team en een prachtige uitstraling voor de fietsenbranche in het geheel”, aldus John Vader, die samen met compagnon René Borsjes deze nieuwe vestiging een jaar geleden hebben opgezet.