Langzaam wordt het kouder en weermannen spreken over een mogelijke strenge winter. Daarin wil niemand fietsen met koude handen. 180s handschoenen zijn
mogelijk de oplossing.

Veel mensen kennen het probleem dat je handen koud worden, ondanks dat je handschoenen draagt. Je ziet mensen hun handschoenen uitdoen en in hun
handen blazen. Met 180s handschoenen is dat laatste niet meer nodig! Je zou verwachten dat de fabrikanten een stof hebben gevonden waardoor je handen warm blijven, maar niks is minder waar. In de 180s handschoenen kun je door het Exhale Heating System je handen warm blazen zonder dat je handschoenen uit moet. Je blaast in een ventiel op de handschoen, waardoor de warme adem langs je handen en vingers gaat. Een beetje vreemd natuurlijk wat de makers gaan er dus vanuit dat je koude handen krijgt in hun handschoenen.
De handschoenen zijn in diverse maten en kleuren verkrijgbaar. Ook is er een speciale serie voor kinderenmet vrolijke kleuren en designs.


Nieuw in het assortiment van 180s is de Convertible Glove, een handschoen met verwijderbaar water- en windproof kapje. De handschoenen zijn in drie soorten leverbaar. De `Convertible Snowsport´, `Convertible Training´ en de `Convertible Running´ handschoen.
www.180s.com