In het weekend van zaterdag 12 en zondag 13 mei organiseren Hoeve de Linde en Kona de Kona “XC en Back Country” Expierence Days. Deze vinden plaatst op Hoeve de Linde in Vaals, dat op een steenworp afstand van het Drielandenpunt ligt en fantastische bike mogelijkheden biedt.

Kona wil de consument op informele wijze bekend maken met de verschillende platforms in haar assortiment. In het weekend van 12 en 13 mei staat het XC en Back Country platform centraal. Zowel op de zaterdag als op de zondag wordt er gestart met een begeleide tocht vanuit Hoeve de linde. Samen met locals wordt een uitdagend traject gereden in de omgeving van Vaals en het Aachener Stadtwald.
De deelnemers gebruiken hun eigen bike tijdens deze tocht. ’s Middags krijgen de deelnemers de mogelijkheid om Kona bikes te testen op een testparcours. Klimmen, dalen en technische passages zijn de ingrediënten van het testparcours. De Kona’s kun je tot de max testen en de verschillen in rijeigenschappen tussen de platforms ervaren.

Deelnemen aan de Kona “XC en Back Country” Expierence Days kost je € 12,50 per persoon per dag. En kom je van ver dan kun je voor € 25,- p.p. per nacht blijven slapen op Hoeve de Linde op 11, 12 of 13 mei.
Via het aanmeldformulier op www.hoevedelinde.nl kun je je inschrijven. Let op, het deelnemers aantal is beperkt.
Voor meer informatie kun je mailen naar info@hoevedelinde.nl of tom@konaworld.com.