Onlangs berichtten we al dat je kunt stemmen om mee te bepalen welk wielontwerp de Campagnolo Bora Art wedstrijd wint. Momenteel valt er nog meer te stemmen op internet!


Huub Duyn


Tekst: Siebe Breed, Foto: Cor Vos 

Het Amerikaanse ProContinentale Team Slipstream-Chipotle heeft voor 2008 een hoop grote namen aangetrokken heeft. Deze uitbreiding is mogelijk dankzij een verhoogde sponsorbijdrage van Mexican Grill Restaurantketen Chipotle. Bij een vernieuwde ploeg hoort ook een nieuw shirt en daarvoor heeft de ploeg een ontwerpwedstrijd voor hun teamkleding voor 2008 uitgeschreven.

Inmiddels is deze wedstrijd gevorderd tot hetzelfde stadium als de Campagnolo Bora Art wedstrijd, er zijn 5 kledingontwerpen over. Bezoekers van de Team Slipstream-Chipotle website kunnen stemmen op het shirt waarin zij de renners het liefst rond zien rijden in 2008.

Dat shirt komt waarschijnlijk veelvuldig in beeld in 2008 om de schouders van vooral Engelstalige renners. De nu nog vrij onbekende ploeg heeft zich versterkt met klinkende namen als David Millar, David Zabriskie, Christian Vande Velde, Tom Danielson, Tyler Farrar, Julian Dean en Magnus Backsted. Bovendien wordt de Nederlandse inbreng verdubbeld, UCI Europe Tour leider Martijn Maaskant maakt de overstap van het Rabobank Continental Team. Een jaar geleden ging Huub Duijn hem voor, zijn contract is onlangs met twee jaar verlengd. Wil je meebeslissen in welke kleding deze renners komend jaar te bewonderen zijn, stem dan op http://slipstreamsports.com/fun.jerseytop5.php