Kees’ Fietsshop uit Noordwijk groeit langzaam maar zeker steeds verder uit tot dé Race- en MTB-specialist van de Bollenstreek en omgeving. Hierin passen een uitbreiding van de winkel, sponsoring van de regionale SwABo-Wielerploeg en nu ook een heuse wielershow!

Naast de voor een wielershow gebruikelijke kortingen en de mogelijkheid om de modellen van 2008 te bekijken zijn er, zowel voor mountainbikers als voor wegfietsers, de nodige activiteiten.


Op vrijdagavond 23 november begint de het programma met de Avond voor de vakantiefietsers. Op zaterdag 24 november komen eerst vooral de MTB’ers aan bod, met een afvaardiging van het Dolphin MTB-Team bestaande uit coureur Bart Brentjes en manager Ralf van Heugten.


Later in de middag komen de wegrenners aan bod, met de uit de Bollenstreek afkomstige Rabobankrenner Sebastian Langeveld en het in de Rijn-Bollenstreek gevestigde SwABo Cyclingteam. Deze ploeg liet het afgelopen seizoen mooie dingen zien in het Nederlandse amateurpeloton, op fietsen van Ridley, beschikbaar gesteld door Kees’ Fietsshop.