Van 23 tot en met 27 juni organiseert de Stichting Tour Culinair de 25ste editie van de Tour Culinair. Ditmaal niet in Nederland, maar in en rond Epernay in de Franse Champagnestreek, vanwege het jubileumjaar. De Tour Culinair is een club van vertegenwoordigers uit de horeca, recreatie en toerisme. Doel is om elkaar op een informele maar ook sportieve manier te ontmoeten.

Het bestuur van Stichting Tour Culinair kent een selectiebeleid dat geleid heeft tot een ledenbestand met onder andere Paul Fagel (Restaurant Het Arsenaal, Naarden-Vesting), Pieter Jan Biesheuvel (Voorzitter Bedrijfschap Horeca en voormalig CDA-kamerlid) en Jeu Claes (Directeur Horeca Nederland). Deze zullen in juni de 25ste Tour Culinair gaan rijden, die dit jaar uit drie dagen bestaat, in plaats van de gebruikelijke twee. 

Naast de Tour Culinair organiseert de Stichting ook een Voorjaars- en Najaarsklassieker. Meer informatie over de Tour Culinair en de Stichting Tour Culinair is te vinden op http://www.tourculinair.nl